Forside / Om os / Nyheder / 2015 / 1200 medlemmer inviteres til seniormøder

1200 medlemmer inviteres til seniormøder

Pensionskassen for Farmakonomer inviterer hvert år medlemmer, der er fyldt 58 år, til møde om de økonomiske vilkår på efterløn og pension. De har mulighed for at tage ægtefællen med til møderne, som i 2015 holdes i København, Roskilde, Århus, Vejen og Odense

Seniormøderne er et tilløbsstykke for de personligt inviterede medlemmer og deres ægtefæller. På møderne kan de få viden om de mange regler og valgmuligheder, der bør tages i betragtning, når man planlægger sin fratræden på arbejdsmarkedet.

Medlemmerne oplever på møderne, at de får noget med sig hjem til videre overvejelse. Medlemmerne møder både pensionskassen, a-kassen og fagforeningen, og får forskellige input til, hvad der er værd at være opmærksom på, når man skal træffe sine valg.

Møderne holdes under hyggelige former med en let anretning før oplæg og spørgerunder. Nogle medlemmer vælger at deltage selvom de har en idé om, at efterløn og pensionering ikke står lige for døren. Men det kan være godt at tilegne sig viden i god tid.

I den personlige invitation fremgår det, hvor møderne holdes, og det findes også på hjemmeside.

Læs mere om seniormøderne hvor og hvornår 

Læs også om Inga Laursen og det valg hun traf