Forside / Om os / Nyheder / 2015 / Din pensionskasse har fået ny hjemmeside

Din pensionskasse har fået ny hjemmeside

Pensionskassen for Farmakonomer har fået ny hjemmeside den 1. juni 2015. Hjemmesiden skal være med til at styrke servicen over for medlemmerne og gøre det nemt og overskueligt at finde det, de søger. Samtidig introduceres pensionskassens nye logo.

Nemmere at finde rundt
Hovedintentionen er, at det skal være nemmere for medlemmerne at finde det, de søger, når de går på hjemmesiden.
Derfor er indholdet bygget op mere enkelt end tidligere, og der er direkte tilgang fra forsiden til det mest søgte indhold.
- Vores intention er at gøre os mere synlig for medlemmerne, og derfor har vi gjort hjemmesiden mere brugervenlig. Satsningen er et led i den kommunikationsstrategi, vi startede sidste år med udsendelse af et online nyhedsbrev, siger Peter Bache Vognbjerg.

Overblik over dine vilkår
Medlemmerne skal kunne skabe sig overblik over deres økonomi som pensionister, og de skal let kunne finde fakta om, hvordan de er dækket i tilfælde af sygdom, invaliditet og for tidlig død.
- Vi ønsker at give medlemmerne den bedst mulige service, og det skal den nye hjemmeside bidrage til, siger direktør i pensionskassen Peter Bache Vognbjerg.
Samtidig vil hjemmesiden have en del indhold, som følger strenge myndighedskrav og dokumenterer, hvordan pensionskassen investerer medlemmernes opsparing, og til hvilke afkast.

Nyt logo symboliserer faget
Det nye logo markerer, at pensionskassen er blevet sig selv og ikke længere tilhører et administrativt fællesskab med andre, og samtidig giver det Pensionskassen for Farmakonomer en ny og moderne designmæssig identitet.

Pensionskassens nye logo er bygget op af bogstaverne PFF samtidig med, at det symboliserer lægemiddelsektoren og farmakonomfaget.

Mere om pensionskassen nye logo

Vi spørger om din mening
Du kan som medlem af Pensionskassen for Farmakonomer gøre os klogere på, om hjemmesiden leverer det indhold, som du gerne vil finde.

Når hjemmesiden har været i luften i et par måneder, vil pensionskassen bede medlemmerne vurdere dens indhold. Det sker blandt andet igennem en spørgeskemaundersøgelse, som vi gør opmærksom på både på hjemmesiden og igennem nyhedsbrevet.

Du kan tilmelde dig nyhedsbrevet her.