Forside / Om os / Nyheder / 2015 / Glad vinder af kroophold er fra Holbæk

En glad vinder af kroophold er fra Holbæk

Vinderen af brugerundersøgelsens konkurrence om et kroophold for to er medlem af Pensionskassen for Farmakonomer og arbejder på apotek i Holbæk. Tillykke. Brugerundersøgelsen fandt sted i perioden 20. august til 9. september 2015.

Konkurrencen og brugerundersøgelsen sluttede 9. september 2015 med deltagelse af i alt 141 personer. Deltagerne blev bedt om at svare på en række spørgsmål om deres vaner på og holdninger til hjemmesiden.

Pensionskassen for Farmakonomer siger tak for deltagelsen i brugerundersøgelsen, og for de mange kommentarer og forslag, der fulgte med besvarelserne. Vi har nu et godt grundlag for at arbejde videre med hjemmesiden, som har været i luften i blot tre måneder.

Baggrunden for at gennemføre en brugerundersøgelse er, at medlemmerne er de allerbedste at spørge, når vi ønsker at kende behov og ønsker til hjemmesiden. Vi mente selv, at vi fik landet den nye hjemmeside rigtig godt, og det har medlemmerne bekræftet os i. Men vi har også fået kommentarer og forslag, der kan inspirere os til at forfine indeholdet endnu mere og gøre oplevelsen på hjemmesiden endnu bedre. 

Denne brugerundersøgelse er den første i nyere tid,og den har bidraget med værdifuld viden for Pensionskassen for Farmakonomer.

Tak til alle, der medvirkede.