Forside / Om os / Nyheder / 2015 / Jesper Gulev er ny i bestyrelsen

Jesper Gulev er ny i bestyrelsen

Danmarks Apotekerforening har udpeget apoteker på Steno Apotek i København Jesper Gulev Larsen som nyt medlem af bestyrelsen i Pensionskassen for Farmakonomer. Han afløser Henrik Lintner, som stopper efter ni år.

Apotekerforeningen har udpeget en erfaren repræsentant som en af arbejdsgivernes to repræsentanter i pensionskassens bestyrelse. Jesper Gulev Larsen har været formand for Pensionskassen for Apotekere og Farmaceuter indtil den blev en del af PFA i foråret 2015 og udtrådte af det administrative samarbejde med Pensionskassen for Farmakonomer.

- Det lå meget naturligt, at jeg blev spurgt om jeg ville stille mig til rådighed, da jeg jo – sagt i al beskedenhed – har relativ meget erfaring inden for pensionsområdet, siger Jesper Gulev, som afviser, at hans mission vil være at få farmakonomerne til at skifte til PFA.

- Spørgsmålet er selvfølgelig meget naturligt, da jeg netop har været igennem den proces med PAF. Det er klart, at hvis bestyrelsen og Farmakonomforeningen på et tidspunkt beslutter at tage pensionskassens fremtid op til overvejelse, så har jeg en del erfaring at bidrage med til den proces. Jeg er grundlæggende af den opfattelse, at bestyrelsen skal varetage medlemmernes interesser bedst muligt, siger Jesper Gulev.

Det nye bestyrelsesmedlem har bevaret sin store interesse for pensionsområdet, og den vil han sammen med sine erfaringer gerne byde ind med.

- Derfor sidder jeg nu i bestyrelsen. Jeg sidder på apotekerforeningens mandat, og skal som den øvrige bestyrelse arbejde positivt for de bedst mulige pensionsvilkår for farmakonomerne. Her i Pensionskassen for Farmakonomer er jeg menigt bestyrelsesmedlem og vil bidrage med den indsigt, jeg har, arbejde konstruktivt og slutte op om de beslutninger, der skal træffes, siger Jesper Gulev Larsen.