Forside / Om os / Nyheder / 2015 / Medlemmerne er generelt top tilfredse med hjemmesiden

Medlemmerne er generelt top tilfredse med hjemmesiden

Næsten alle brugere finder det, de søger på hjemmesiden (95 %). Det viser en spørgeskemaundersøgelse, som pensionskassen gennemførte over tre uger fra 20. august til 9. september 2015. De 141 besvarelser bekræfter, at det er medlemmerne, der besøger pensionskassens hjemmeside www.farmakonompension.dk (98%).

Formålet med undersøgelsen var at finde ud af, hvem der bruger hjemmesiden, hvad de søger, om de finder det og hvor tilfredse de er med indholdet. Langt de fleste, hele 98% af deltagerne tilkendegav, at de er medlemmer i pensionskassen.

Det er fortrinsvis medlemmer over 50 år, der besøger hjemmesiden. To ud af tre er i alderen 50-64 år, og en ud af fire har nået pensionsalderen.

Undersøgelsen viser også, hvorfor medlemmerne besøger hjemmesiden:

  • To ud fra tre læser om pensionsdækninger, herunder forsikringer og udbetalinger.
  • Flere end hver tredje ser efter indhold vedrørende seniormøder, som er aktuelle netop i perioden, hvor undersøgelsen blev gennemført.
  • 3 ud af 10 (30%) ser efter leje af bolig eller feriebolig
  • 2 ud af 10 (22%) ser efter indhold, der vedrører afkast og investeringer.

De finder indholdet og er tilfredse


Næsten alle besøgende fandt det, de søgte (95%), og de er stort set tilfredse. Tilfredsheden med indhold, sprog, udseende, navigation og hjemmesiden generelt er meget høj på en skala 1-5, hvor 1 er lavest og 5 er højest: Scorene ligger på 4,25-4,48.

Tilfredsheden med servicen på hjemmesiden vedr. pensionsdækninger, viden om pension, det aktuelle afkast, rådgivning og nyhedsformidling er ligeledes meget høj, 4,21-4,34 på en skala fra 1-5, hvor 1 er lavest og 5 er højest.

Inspiration til forbedringer

Det fremgår af kommentarerne i undersøgelsen, at brugerne har modtaget den nye hjemmeside meget positivt. Nogle kommentarer er desuden velegnede til justeringer af indholdet, så det kan fremstå endnu mere brugervenligt.

Fx skriver et medlem, at hun forgæves søgte efter indhold om ”tab af erhvervsevne”. Denne kommentar giver anledning til en justering af indholdet, så det bliver lettere at finde sider om vilkår i tilfældet af, at man mister sin erhvervsevne.

Mange andre roser og kommentarer giver os anledning til at arbejde videre med at gøre hjemmesiden i Pensionskassen for Farmakonomer endnu bedre.

Læs også: En glad vinder af kroophold er fra Holbæk