Forside / Om os / Nyheder / 2015 / Pensionskassen holdt søndagsåbent

Pensionskassen holdt søndagsåbent

Telefonerne var åbne i Pensionskassen for Farmakonomer søndag den 25. oktober 2015, da alle pensionskasser og pensionsselskaber ekstraordinært holdt åbent i tre timer. Pensionsdagen var branchens kampagne for at få danskerne til at bruge en time på deres pensionsordning.

De fleste farmakonomer valgte at bruge denne søndag i det fri i det dejlige efterårsvejr, eller de fandt på andre gøremål, for kun ganske få benyttede lejligheden til at ringe til pensionskassen med et spørgsmål til deres pensionsordning.

- Vi opfatter det sådan, at medlemmerne finder os tilgængelige i hverdagen inden for vores almindelige åbningstid, siger medlemschef Anne-Katrine Dalgaard. Pensionskassen for Farmakonomer har en effektiv og direkte medlemskontakt, hvor medlemmer kan få svar på deres henvendelse med det samme.

- Når man har brug for at tale med pensionskassen, får man også et svar af den pågældende medarbejder. Vi er ikke tilsluttet et call center, hvor en henvendelse skal ekspederes til senere behandling og besvarelse. Vi kan give et svar direkte, siger Anne-Katrine Dalgaard.

Alle var med på Pensionsdagen 

I Danmark er der 25 pensionsselskaber og pensionskasser, og de deltog alle i kampagnen, som blev koordineret af branchens organisation Forsikring & Pension.

Pensionsdagen blev annonceret i dagspressen og i pensionskassernes egne medier som hjemmeside, nyhedsbrev og eventuelle medlemsblade.

En foreløbig opgørelse viser, at 1160 danskere henvendte sig til deres pensionskasse eller pensionsselskab på Pensionsdagen. Det skriver Finanswatch.dk.