Europa har øje på pensionskassens valg

Nyheden om pensionskassens outsourcing er i top ti i 2015 i nyhedsbrevet hos en af branchen store internationale analytikere Investment & Pensions Europe (IPE).

Læs mere

Beskedent afkast i 2015

Medlemmernes samlede opsparing til pension gav i 2015 et behersket afkast på 2,2%, viser de foreløbige regnskabstal.

Læs mere

Kristin har valgt at udskyde pensionen

Efter et seniormøde i Pensionskassen for Farmakonomer har Kritin Kaldan gjort sig overvejelser om, hvornår hun skal stoppe på arbejdsmarkedet.

Læs mere

Pensionskassen på Farmakonom Dage

Du kan besøge Pensionskassen for Farmakonomer mens du deltagere i Farmakonom Dage 2016. Her kan du få svar på dine spørgsmål og få gode råd.

Læs mere

Dialog om pensionen på Farmakonom Dage

Følg noget af den gode stemning i pensionsstanden under Farmakonom Dage som blev hooldt i Århus og København på to søndage den 6. og 13. marts 2016.

Læs mere

Seniormøde i Aalborg 23. maj

Medlemmer af Pensionskassen for Farmakonomer, som er fydt 58 år og bor i Region Nordjylland, er inviteret til møde om efterløn og pension.

Læs mere

Generalforsamling 2016 i København

Tilmeldingsfristen er 15. april af hensyn til arrangementet, der starter med buffet kl. 18.00-19.00.

Læs mere

Kampvalg og debat om Black Rock på generalforsamling

Valg af farmakonomer til pensionskassens bestyrelse skal foregå ved urafstemning, fordi der er flere opstillet end pladser.

Læs mere

Urafstemningen er slut og valget afgjort

De tre repræsentanter for medlemmerne i pensionskassens bestyrelse hedder nu Susanne Engstrøm, Christina Durinck og Lisa Wieweg Rosendahl. De tre er valgt for en toårig periode.

Læs mere

Pensionskunder har fået større beskyttelse

Nye Solvens II regler giver medlemmer af Pensionskassen for Farmakonomer større forbrugerbeskyttelse og større sikkerhed for opsparingen. Reglerne trådte i kraft fra årsskiftet 2016

Læs mere

Bestyrelsen har konstitueret sig

På sit første møde efter generalforsamlingen 2016 og valg af nye bestyrelsesmedlemmer har pensionskassens bestyrelse konstitueret sig med næstformand og revisionsudvalg.

Læs mere

Sæson for seniormøder om efterløn og pension

Se datoerne for de kommende seniormøder i oktober.

Læs mere

Nu kan du lade din aldersforsikring stå

Bestyrelsen har besluttet, at du kan lade din aldersforsikring blive stående til gode renter, når du går på pension, hvis ikke du skal bruge pengene med det samme.

Læs mere

Vi tager temperaturen på hjemmesiden

Pensionskassen gennemfører igen i 2016 en brugerundersøgelse af hjemmesiden. Vi bruger resultatet til at skabe en endnu bedre hjemmeside.

Læs mere

Pensionsdagen den 30. oktober 2016

Pensionskassen for Farmakonomer holder telefonerne i medlemsservice ekstraordinært åbne søndag den 30. oktober kl. 11.00-14.00.

Læs mere

Brugerne har bedømt hjemmesiden

164 personer har deltaget i en spørgeskemaundersøgelse, som lå på hjemmesiden i perioden 23. august til 7. september 2016.

Læs mere

Direktørskifte i Pensionskassen

Pensionskassens direktør, Peter Bache Vognbjerg, har valgt at trække sig tilbage.

Læs mere

Formandsskifte i pensionskassen

Pensionskassens formand, Jesper Hjetting, har meddelt, at han ønsker at fratræde som formand. Farmakonomforeningen har udpeget hans afløser.

Læs mere

Servicetjek af pensionskassens opgaver

Pensionskassens nye bestyrelsesformand og den konstituerede direktør skal i fællesskab gennemføre et servicetjek af pensionskassen.

Læs mere

Lodtrækning om leje af lejligheden i Berlin

Nu kan du søge og leje ferielejligheden i Berlin en uge i 2017. Hvis der er flere ansøgere til samme uge, trækker vi lod. Det sker 7. november 2016.

Læs mere

Seniormøde med stof til eftertanke

På seniormødet i Roskilde fik et par hundrede farmakonomer input til overvejelserne om, hvordan og hvornår de vil stoppe på arbejdsmarkedet

Læs mere

Pensionskassen havde søndagsåbent

Flere end 4.000 gange har farmakonomer åbnet nyhedsbreve med omtale af Pensionsdagen. Kun ganske få valgte dog at ringe til pensionskassen, som holdt åbent ekstrraordinær.

Læs mere

Lejligheden i Berlin har ledige uger i 2017

Lodtrækningen om udlejning er gennemført for 2017. Som ventet er der ledige uger, som nu kan søges efter først til mølle princippet.

Læs mere

Flot afkast for årets første 3 kvartaler

Pensionskassen for Farmakonomer har fået et afkast på 5,8% i de første 9 måneder af 2016. Det tåler sammenligninger også med de store pensionskasser i Danmark.

Læs mere

Seniorer på besøg i pensionskassen

Seniorklub Sydjylland besøger pensionskassen på klubbens udflugt til København i november.

Læs mere

Åbningstider omkring jul og nytår

Pensionskassen for Farmakonomer holder lukket mellem jul og nytår i 2016

Læs mere

Nye postveje til dig fra pensionskassen

Fra 15. marts 2017 vil du udelukkende modtage post fra Pensionskassen for Farmakonomer i din e-Boks.

Læs mere

Den lave rente påvirker din pension

Den forventede kontorente sættes ned i 2017 fra 4,5 til 3,4 procent, og det vil påvirke pensionsudbetalingerne fra 2018.

Læs mere