Forside / Om os / Nyheder / 2016 / Flot afkast for årets første 3 kvartaler

Flot afkast for årets første 3 kvartaler

Pensionskassen for Farmakonomer har opnået et afkast på 5,8% ved udgangen af 3. kvartal. Det er et resultat for de tre første kvartaler af 2016, som tåler sammenligning med selv de store pensionskasser i Danmark.  

Foreløbigt tegner det til, at 2016 bliver et godt år for Pensionskassen for Farmakonomerne. Ved udgangen af 3. kvartal er afkastet af investeringerne på 5,8%, og det ligger fint sammenlignet med de store pensionskasser.

Medierne og pensionsselskabernes hjemmesider fremhæver resultaterne af afkastet for de første tre kvartaler af 2016, og Pensionskassen for Farmakonomer kan måle sig i forhold til de øvrige med sine 5,8% i årets første ni måneder.


Investeringerne i nye hænder

Ved udgangen af 3. kvartal 2016 har Pensionskassen for Farmakonomer taget det praktiske skridt til at lægge investeringerne om til Black Rock, som fremover skal placere midlerne fra de danske farmakonomers pensionsopsparing til det bedst mulige afkast.

Det er dog fortsat bestyrelsen i pensionskassen, der lægger rammerne for investeringerne. Disse rammer vil igen blive drøftet med Black Rock, når bestyrelsen mødes næste gang den 30. november 2016. Her foregår de indledende drøftelser forud for den investeringsstrategi, som bestyrelsen fastlægger i midten af marts 2017.

Se tallene på Det aktuelle afkast