Forside / Om os / Nyheder / 2016 / Formandsskifte i pensionskassen

Formandsskifte i pensionskassen 

Pensionskassens formand, Jesper Hjetting, har meddelt, at han ønsker at fratræde som formand. 

Jesper Hjetting har været formand for Pensionskassen for Farmakonomer siden februar 2015 og har nu valgt at trække sig. Formanden for pensionskassen udpeges af Farmakonomforeningen. Jesper Hjetting har udover at være formand også dækket posten som særligt forsikringskyndig i bestyrelsen – en post, der udpeges af Farmakonomforeningen og Danmarks Apotekerforening i fællesskab.

Som ny i bestyrelsen indtræder Henrik Klitmøller Rasmussen. Henrik Klitmøller Rasmussen vil ligesom sin forgænger bestride både posten som formand og posten som særligt forsikringskyndig, da Farmakonomforeningen og Danmarks Apotekerforening er enige om, at han er rette mand til begge poster.

Formand for Farmakonomforeningen og næstformand i Pensionskassen for Farmakonomer Christina Durinck udtaler: 

- Vi vil gerne takke Jesper Hjetting for hans indsats som formand. Samtidig ser vi frem til, at Henrik Klitmøller Rasmussen kan hjælpe pensionskassens godt 7.300 medlemmer og sikre deres gode pensioner ved at få os godt igennem de kommende års udfordringer, siger hun.

Med Henrik Klitmøller Rasmussen får Pensionskassen for Farmakonomer en formand, der har hen ved 30 års erfaring fra danske forsikringsselskaber og pensionskasser. Han har blandt andet været direktør i en række selskaber og har stor erfaring inden for strategisk udvikling og risikoledelse i forsikringsverdenen. I dag arbejder Henrik Klitmøller Rasmussen som selvstændig ledelsesrådgiver og professionelt bestyrelsesmedlem.