Forside / Om os / Nyheder / 2016 / Lodtrækning om leje af lejligheden i Berlin

Lodtrækning om leje af lejligheden i Berlin

Der åbnes nu for udlejning af pensionskassens populære lejlighed i Berlin for perioder i 2017. Den 7. november 2016 trækkes lod om udlejningsugerne, hvis der er flere end en ansøger til en uge. Benyt ansøgningsskemaet, som du finder her.

Pensionskassens lejlighed i Berlin til syv personer er eftertragtet og lejes ud i mere end 30 uger om året. Skolernes ferier er de mest søgte, så det er en god idé at søge nu og være med i lodtrækningen om en ønsket uge i højsæsonen.

Lejligheden lejes ud primært på ugebasis. Det er også udlejning på ugebasis, som lodtrækningen handler om den 7. november. Ansøgere vil få direkte besked, når der er trukket lod.

Frie uger vil efter lodtrækningen fremgå af hjemmesiden, og der lejes herefter ud i 2017 efter først-til-mølle princippet.

En lejeperiode går fra fredag kl. 15.00 til fredag kl. 11.00.

Mulighed for kortere ophold

I frie uger kan der desuden lejes ud for tre eller fire dage. Hvis der ikke er ansøgt om at leje lejligheden for en hel uge fire uger før en lejeperiodes start, kan lejligheden lejes ud for tre eller fire dage. Det er muligt at søge om tre eller fire dages ophold i god tid, men man risikerer altså at blive overgået af en udlejning på ugebasis, da ansøgere til en uges ophold har fortrinsret.

De korte perioder går fra fredag kl. 15.00 til mandag/tirsdag kl. 11.00 eller fra mandag/tirsdag kl. 15.00 til fredag kl. 11.00.

Elsabeth Bisgaard i pensionskassen har ansvaret for udlejningen. Hun kan kontaktes på tlf. 3373 3105.

Få ledige uger i 2016

Der er enkelte ledige uger for leje af pensionskassens lejlighed i Berlin i 2016.

Se de ledige uger og læs mere om lejligheden i Berlin.