Forside / Om os / Nyheder / 2016 / Ny bestyrelsesformand med stor erfaring

Ny bestyrelsesformand med stor erfaring 

Den nye bestyrelsesformand i Pensionskassen for Farmakonomer, Henrik Klitmøller Rasmussen, har 30 års erfaring fra ledelse og udvikling af forsikrings- og pensionsvirksomheder. Han sidder i dag blandt andet i bestyrelsen i Pensionskassen for Magistre & Psykologer, MP Pension. 

Henrik Klitmøller Rasmussen er en erfaren leder inden for forsikrings- og pensionsbranchen, hvor han har haft udviklingsposter og direktørjobs i en række selskaber siden 1987. Det startede i Hafnia, hvor den unge Cand. scient. Pol. kom til fra Finansministeriet.

Karrieren har bragt Henrik Klitmøller Rasmussen vidt omkring, ikke mindst på grund af branchens omskiftelighed op gennem 1990’erne, hvor salg, konkurser, og overtagelser var hverdag for branchen og godt stof for aviser og TV.

Henrik Klitmøller Rasmussen har haft ansættelse hos blandt andre Danske Forsikring og Danica, og senere i Kommuneforsikring og hos opkøberen Gjensidige. I 2009 valgte han at blive selvstændig ledelsesrådgiver med strategiudvikling som en spidskompetence inden for finans og forsikring.

I 2014 kom han i bestyrelsen hos MP Pension, og sidder desuden i bestyrelser i en række andre virksomheder. 

Erfaringerne fra branchen og en stribe strategiske udviklingsprocesser tager Henrik Klitmøller Rasmussen med sig til sin første store opgave for pensionskassen. Det er et servicetjek af pensionskassens måder at levere ydelser og service på. Servicetjekket vil indgå i bestyrelsens overvejelser om arbejdet fremover og vil være med til at fastlægge profilen for pensionskassens kommende direktør.

Læs også Servicetjek af pensionskassens opgaver