Forside / Om os / Nyheder / 2016 / Nye postveje til dig fra pensionskassen

Nye postveje til dig fra pensionskassen

Du vil fra 15. marts 2017 udelukkende modtage post fra Pensionskassen for Farmakonomer i din e-Boks. Det har pensionskassens bestyrelse besluttet på baggrund af de stigende portopriser og forringet service ved omdeling af breve.

I midten af december er der sendt brev ud til alle pensionskassens medlemmer om overgangen til e-Boks. Hvis du ikke allerede har modtaget brevet om de nye postveje, er det på vej til dig.

e-Boks er din sikre, digitale postkasse på nettet, hvor al vigtig post er samlet. I forvejen modtager du post fra offentlige myndigheder i din e-Boks, og fra en række andre organisationer. Nogle medlemmer har allerede tilvalgt at få post fra pensionskassen i deres e-Boks. Fremover vil det gælde alle medlemmer og al post fra os.

Hvis du er fritaget for at modtage digital post fra det offentlige i din e-Boks, vil vi i pensionskassen naturligvis respektere dette. Men vi kender ikke din situation, så vi beder dig give os besked, hvis du er fritaget. Det skal ske inden 15. marts 2017.