Forside / Om os / Nyheder / 2016 / Pensionsdagen den 30. oktober 2016

Pensionsdagen den 30. oktober 2016

Søndag den 30. oktober går vi fra sommertid til vintertid og døgnet har 25 timer. Derfor er Pensionsdagen lagt den sidste søndag i oktober. Hele branchen er gået sammen om at opfordre danskerne til at bruge den ekstra time på deres pension.

For anden gang er Pensionskassen for Farmakonomer med i Pensionsdagen, som er hele pensionsbranchens kampagnedag. Alle danske pensionskasser og pensionsselskaber opfordrer deres medlemmer og kunder til at engagere sig i deres pension og bruge den ekstra time den sidste søndag i oktober til at orientere sig om deres pensionsordninger.


Tjek din ordning på dagen

Kampagnen har til formål at gøre pensionsvilkår, opsparing og forsikringer i pensionsordningen mere vedkommende for danskerne, som interesserer sig meget lidt for deres pension.

På kampagnens hjemmeside www.pensionsdagen.dk kan du se, hvem der slutter op om Pensionsdagen, herunder også Pensionskassen for Farmakonomer. Hjemmesiden opfordrer danskerne til at tjekke deres pension på PensionsInfo.


Ekstraordinært åbent denne søndag

Fra kampagnens hjemmeside og fra www.farmakonompension.dk kan du klikke direkte videre til PensionsInfo og se dine helt aktuelle tal for opsparing og forsikringsdækninger. Det kræver blot et login med NemID.

Pensionskassen for Farmakonomer holder telefonerne i medlemsservice ekstraordinært åbne søndag den 30. oktober kl. 11.00-14.00. Du har mulighed for at ringe ind med spørgsmål om din pensionsordning for eksempel ud fra den aktuelle status, du har fundet på PensionsInfo.

Ring til medlemsservice på tlf. 3315 3588.


Uoverskueligt mener danskerne

Pension er uoverskueligt, mener én ud af tre danskere ifølge en undersøgelse forud for Pensionsdagen i 2015.

Det er måske grunden til, at mere end halvdelen af danskerne bruger mindre end én time om året på deres pension. Hver femte bruger 1-2 timer, viser undersøgelsen. Desuden viser den, at én ud af fire danskere aldrig har undersøgt om deres fremtidige behov for pension er dækket af deres pensionsordning.