Forside / Om os / Nyheder / 2016 / Pensionskassen havde søndagsåbent

Pensionskassen havde søndagsåbent

Pensionsdagen søndag den 30. oktober blev blandt andet markeret ved, at pensionskassens telefoner helt ekstraordinært var åbne i tre timer. Medlemmer kunne ringe ind med deres spørgsmål i tidsrummet kl. 11.00-14.00. Samme mulighed havde alle andre danskere med en pensionsopsparing.

Mange farmakonomer foretrak formentlig det gode vejr frem for at se pensionspapirerne efter eller ringe til Pensionskassen for Farmakonomer på Pensionsdagen. Kun få gjorde brug af muligheden for at være i telefonisk kontakt med pensionskassen den søndag, vi gik over til vintertid.

- Jeg opfatter det som udtryk for, at medlemmerne oplever, at de kan få svar i hverdagen, når de har brug for det, siger medlemschef Anne-Katrine Dalgaard, som var på søndagsarbejde.

- Vi får stor ros af medlemmerne for vores tilgængelighed, og de føler sig godt hjulpet med hurtige svar. Den medarbejder, der tager imod opkaldet, kan også give svar. Hvis vi ikke kan svare med det samme, ved medlemmerne også, at vi vender hurtigt tilbage, gerne samme dag eller dagen efter, siger Anne-Katrine Dalgaard.

Alle pensionskasser var med i Pensionsdagen

Pensionsdagen koordineres af Forsikring & Pension, som er paraply for alle pensionskasser, pensionsselskaber og forsikringsselskaber. Alle 26 selskaber i branchen har deltaget i kampagnedagen, der har til formål at sætte fokus på pension.

Pensionsdagen har været annonceret på pensionskassens hjemmeside, i nyhedsbrevet og den samlede kampagne også i dagspressen.

Pensionsdagen har været omtalt i tre nyhedsbreve fra Pensionskassen for Farmakonomer, som tilsammen er er åbnet af godt 4.000 personer.

Det er andet gang, Pensionsdagen holdes på den søndag, vi går fra sommertid til vintertid og har en ekstra time i døgnet. Pensionsbranchen opfordrer til, at man bruger den ekstra time på sin pension.