Seniormøde i Aalborg 23. maj

Pensionskassen for Farmakonomer holder seniormøde i Aalborg den 23. maj 2016 for alle medlemmer, der er fyldt 58 år og endnu ikke er på pension. Medlemmerne er inviteret pr. brev til et let traktement kl. 18,30, hvor selve mødet starter kl. 19.00.

På mødet i Aalborg kan du møde seniorkonsulent i pensionskassen Elsabeth Bisgaard, som fortæller om pensionskassens ydelser. Jens Wiene fra Farmakonomforeningen fortæller, hvordan du kan bruge fagforeningen, når du står foran skiftet i arbejdslivet. Også a-kassen FTF-A er repræsenteret. Herfra fortæller Tina Aistrup om efterlønsregler, dagpengeregler og samspillet mellem pension og efterløn.

Det er muligt at tage en ledsager med til mødet. Det er også muligt at stille generelle spørgsmål om efterløn og pension på mødet, ligesom det er muligt efterfølgende at tage kontakt til pensionskassen om sin egen personlige situation og muligheder.

Tilmelding skal ske på den blanket, der er vedlagt brevet, som er sendt til medlemmer i Region Nordjylland. Fristen for tilmelding er 2.maj.

Mødes forventes at slutte kl. 22.00.

Læs mere om pensionskassens seniormøder