Forside / Om os / Nyheder / 2017 / Få inspiration og et pensionstjek

Få inspiration og et pensionstjek

Pensionsdagen er danskernes mulighed for at blive klogere på pensionen. Du kan med få klik på computer, tablet eller mobilen skabe dig overblik over din opsparing og hvordan du i øvrigt er sikret, og du kan sammenligne din pensionsordning med andre brancher og aldersgrupper.

Søndag den 29. oktober er udnævnt af hele pensionsbranchen til pensionsdag. Det er den dag på året, hvor døgnet har 25 timer, og hvor danskerne ved overgangen fra sommertid til vintertid opfordres til at bruge den ekstra time i døgnet på deres pensionsordning.

En god start får du på pensionsinfo.dk, hvor du kan få overblik over din opsparing og tilhørende forsikringer. Du skal logge på med NemID.

På kampagnens hjemmeside Pensionsdagen.dk kan du få yderligere inspiration. Her kan du sammenligne din pension med andres og se, hvor godt eller mindre godt du er stillet. Du kan se film, og du kan beregne, om du sparer nok op.

Hvis du bliver i tvivl eller har spørgsmål undervejs, er du velkommen til at ringe til Pensionskassen for Farmakonomer. Vi sidder klar ved telefonerne på Pensionsdagen søndag den 29. oktober kl. 10.00-13.00.