Forside / Om os / Nyheder / 2017 / Fire seniormøder i efteråret 2017

Fire seniormøder i efteråret 2017

Pensionskassen for Farmakonomer arrangerer seniormøder for farmakonomer i hele landet i 2017. Det foregår i efteråret fra sidst i september til først i november. Alle medlemmer over 59 år vil få en personlig invitation, som sendes ud i august måned.

Hold øje med din e-Boks i august måned, hvis du er fyldt 59 år og gerne vil blive klogere på regler og muligheder omkring efterløn og pension. I e-Boksen lander nemlig invitationerne til årets seniormøder for medlemmer og deres ægtefælle/samlever.

Pensionskassen er vært ved seniormøderne, som holdes fire steder i landet, og hvor også FTF’s a-kasse og Farmakonomforeningen medvirker.

Få svar på dine spørgsmål

A-kassen vil orientere om efterløn og dagpenge, samt om samspillet mellem efterløn og pension. Du vil blandt andet kunne få svar på, hvornår du kan gå på efterløn, og om du kan fortsætte på efterløn, hvis du går på pension.

Farmakonomforeningen vil fortælle om reglerne for opsigelse og give gode råd i den forbindelse. Du vil også få indtryk af, hvordan du kan bruge din forening, når du står over for et skift i arbejdslivet, fx fra fuld tid til deltid, eller fra arbejdsliv til pension.

Pensionskassen vil orientere om pensionskassens ydelser, og om, hvordan du forholder dig, når du ønsker at gå på pension. Det sikre budskab er igen i år, at du skal huske at ansøge om din pension, og gøre det i god tid. Pensionskassen får nemlig ikke automatisk besked om, at du er gået på pension.

Her holdes møderne

  • Tirsdag den 26. september 2017 i Århus, Hotel Helnan Marselis, Strandvejen 25, 8000 Århus C 
  • Tirsdag den 3. oktober 2017 i Odense, Hotel Radisson Blu, Claus Bergs Gade 7, 5000 Odense C
  • Tirsdag den 31. oktober 2017 i Roskilde, Hotel Scandic, Ved Ringen 2, 4000 Roskilde
  • Onsdag den 1. november 2017 i København, Hotel Comwell Conference, Center Boulevard 5, 2300 København.

Arrangementet starter kl. 18.30 med en let anretning, og selve mødet har start kl. 19.00.

Tilmelding er påkrævet af hensyn til planlægningen af arrangementet.