Forside / Om os / Nyheder / 2017 / Lodtrækning om lejligheden i Berlin 2018

Lodtrækning om lejligheden i Berlin 2018

Der er nu åbent for udlejning af pensionskassens populære lejlighed i Berlin for perioder i 2018. Den 7. november 2017 trækkes lod om udlejningsugerne, hvis der er flere end en ansøger til samme uge. Benyt ansøgningsskemaet, som du finder her.

Pensionskassens lejlighed er meget eftertragtet og lejes ud i mere end 30 uger om året. Skolernes ferier er de mest søgte, så det er en god idé at søge nu, hvis du vil være med i lodtrækningen om en ønsket uge i højsæsonen.

Lejligheden lejes ud primært på ugebasis. Det er også udlejning på ugebasis, som lodtrækningen handler om den 7. november. Ansøgere vil få direkte besked, når der er trukket lod.

Efter lodtrækningen vil frie uger fremgå af hjemmesiden, og der lejes herefter ud i 2018 efter først-til-mølle-princippet.
En lejeperiode går fra fredag kl. 15.00 til fredag kl. 11.00.

Mulighed for kortere ophold

I de ledige uger kan der desuden lejes ud for tre eller fire dage. Det kan lade sig gøre, hvis der ikke er ansøgt om at leje lejligheden for en hel uge fire uger før en lejeperiodes start.

Det er muligt at søge om tre eller fire dages ophold i god tid, men man risikerer altså at blive overgået af en udlejning på ugebasis, da ansøgere til en uges ophold har fortrinsret.

De korte perioder går fra fredag kl. 15.00 til mandag/tirsdag kl. 11.00 eller fra mandag/tirsdag kl. 15.00 til fredag kl. 11.00.
Elsabeth Bisgaard i pensionskassen har ansvaret for udlejningen. Hun kan kontaktes på tlf. 3373 3105.

Få ledige uger i 2017

Der er fortsat enkelte ledige uger for leje af pensionskassens lejlighed i Berlin i 2017.

Se de ledige uger og læs mere om lejligheden i Berlin.