008 ekspeditionfarmakonomer stikker hoveder sammen187

Alderssum eller
aldersforsikring

Du skal afgøre, om du vil beholde din alderssum, eller du vil ændre den til en aldersforsikring. Pensionskassen anbefaler de fleste medlemmer at konvertere, fordi de kan spare penge.

Der er brev til dig om, hvorvidt det kan betale sig eller ej.

Baggrunden er skattereformen fra 2012. Den betyder, at du ikke længere kan indbetale til en alderssum. Men du kan ændre den til en aldersforsikring og samtidig spare 2,7 % i afgift til SKAT, hvis det sker i år.

Hvis du er enig, skal du ikke foretage dig noget. Dit valg er endeligt og kan ikke ændres efter den 15. august 2014.

Læs mere i nyhederne på hjemmesiden og i nyhedsbrevet, som du kan tilmelde dig her.

PensionsInfo logo

Pensionskassen er tilsluttet PensionsInfo, der er et samarbejde mellem pensions- selskaber, pengeinstitutter og offentlige myndigheder.
Det betyder, at du kan klikke ind og via NemID få et samlet overblik over dine pensioner. Du kan se, hvor meget der bliver udbetalt, hvis du går på pension eller efterløn, mister arbejdsevnen, bliver alvorligt syg eller dør.

Klik på PensionsInfo-logoet og log på via NemID, så er du godt på vej til at få et samlet overblik over dine pensionsforhold.

e-Boks logo

e-Boks er din elektroniske postkasse på internettet, hvor du kan modtage post fra Pensionskassen. Er du endnu ikke tilmeldt kan du klikke hér, for at tilmelde Pensionskassen for Farmakonomer.

Tilmeld nyhedsbrev

Nu kan du få nyheder fra pensionskassen direkte i din mailboks.

de nye seniormøder

Seniormøder afholdes: København den 24.09.2014 Roskilde den 07.10.2014 Hjørring den 20.10.2014 Århus den 21.10.2014 Kolding den 27.10.2014 København den 03.03.2015 Sæt kryds i kalenderen allerede nu. Invitationer sendes ud, når tiden nærmer sig.